Testing.... having problems replying to some threads.

Discussion in 'Questions, Problems, & Feedback' started by Squidgie, Apr 14, 2012.

  1. Squidgie

    Squidgie
    Utah
    Member

    Messages:
    58
    Likes Received:
    12
    Test...
     
  2. Squidgie

    Squidgie
    Utah
    Member

    Messages:
    58
    Likes Received:
    12
    So, thread creation works....


    Let's try a reply with an attachment.
    This is the error I'm getting, when I try to reply to other threads:
     

    Attached Files:

  3. Joe Link

    Joe Link
    Out West
    Moderator Staff Member

    Messages:
    1,279
    Likes Received:
    592
    Any threads in particular? Thanks for the info!
     
  4. Squidgie

    Squidgie
    Utah
    Member

    Messages:
    58
    Likes Received:
    12
    I can't remember all of them. I think I tried 3 different threads. At least 2 were in the review forum.
     
  5. Joe Link

    Joe Link
    Out West
    Moderator Staff Member

    Messages:
    1,279
    Likes Received:
    592
    Hmm, let me know if you find them or if it happens again. I'd like to get it fixed :)
     
  6. Squidgie

    Squidgie
    Utah
    Member

    Messages:
    58
    Likes Received:
    12
    Exact context, at 8:46 pm, Mountain Time (syncing with time.nist.gov):
    The Impact Guns - Salt Lake City thread, trying a text-only reply.
    SWFA_2.png
     
  7. Joe Link

    Joe Link
    Out West
    Moderator Staff Member

    Messages:
    1,279
    Likes Received:
    592
    Try it now ;)
     
  8. Squidgie

    Squidgie
    Utah
    Member

    Messages:
    58
    Likes Received:
    12
    Still no workie. Same error. 6:27 pm Mtn Time.
     

Share This Page